Blackmagic Design Fairlight stolna konzola

Fairlight Desktop Console je upravljačka ploča za Fairlight odjeljak DaVinci Resove programa koji nudi 12 motoriziranih kliznih kontrola osjetljivih na dodir, rotacijske potenciometre, integrirane LCD zaslone iznad svakog odjeljka Channel Strip, automatizaciju i navigacijske funkcije, HDMI izlaz za izravan prikaz konzole postavke na vanjskom monitoru i druge…

Više informacija

3 549 € s PDV-om 2 839.2 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
14-30 dana
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Fairlight Desktop Console je upravljačka ploča za Fairlight odjeljak DaVinci Resove programa koji nudi 12 motoriziranih kliznih kontrola osjetljivih na dodir, rotacijske potenciometre, integrirane LCD zaslone iznad svakog odjeljka Channel Strip, automatizaciju i navigacijske funkcije, HDMI izlaz za izravan prikaz konzole postavke na vanjskom monitoru i druge funkcije !

Fairlight Desktop Console je upravljačka ploča za DaVinci Resolve (odjeljak Fairlight) za složeno miksanje više pjesama u stvarnom vremenu uključujući. postavljanje niza parametara i dodataka, kao i praćenje, snimanje i navigacija u projektu. Idealan je alat za manje studije, npr. za obradu reklamnih jinglova, web emisija itd. Konzola nudi klasičan raspored sa 12 motoriziranih sablji, preciznim potenciometrima i tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za brzu identifikaciju kanala. Omogućuje brzo postavljanje parametara integriranog ekvilizatora i kompresora za pojedinačne kanale, dodatke itd. Zahvaljujući HDMI izlazu, moguće je spojiti zaslon koji prikazuje kompletan set-up, kao što je slučaj s velikim miks konzolama!

12 kanala
Fairlight Desktop Console nudi 12 potpuno opremljenih odjeljaka kanala uključujući. 100 mm motorizirani regulator povlačenja za podešavanje razine, tipke za npr. isključivanje zvuka ili solo, višenamjenski rotirajući enkoder i statusni LCD zaslon (prikazuje naziv staze/sabirnice, broj, boju, rutu, razinu, automatizaciju, dodjelu sabirnice itd.). Svaki kanal se može dodijeliti bilo kojoj stazi projekta ili grupi staza ili cijeloj sabirnici. Zahvaljujući tome, cijeli projekt se može jednostavno i brzo kontrolirati tijekom snimanja i miksanja. Naravno, moguće je kreirati i mijenjati grupe sablja.

Brza navigacija
Dok radite na glazbenom projektu, ne možete sjediti i tražiti isječke na vremenskoj traci i loviti tipke miša. Uz Fairlight Desktop Console radit ćete brže zahvaljujući gumbima za transport i visokokvalitetnom jog/shuttle kontroleru za brzo kretanje unutar vremenske trake, pokretanje/zaustavljanje reprodukcije ili skakanje na točnu poziciju na vremenskoj traci. Jog/Shuttle kotačić također se može koristiti za zumiranje vremenske trake, postavljanje razine staze itd.

Konfigurabilnost
Brojački gumbi mogu se koristiti za brojne funkcije, uklj. upravljanje dodacima, integriranim ekvilizacijskim i dinamičkim dijelovima, itd. U osnovnim postavkama, konzola radi u jednokanalnom načinu (tj. jedna traka kanala po zapisu). Fokusni način rada omogućuje dodjelu gumba i kodera dodatnim funkcijama za jednu pjesmu. Zahvaljujući tome, primjerice, može se postaviti više frekvencijskih pojaseva ekvilajzera u isto vrijeme, što je nemoguće s mišem...

Automatizacija
Konzola vam omogućuje snimanje postavki parametara tijekom vremena, uklj. promjene razina, ali i složenih parametara dodataka! Zahvaljujući tome, miksevi se mogu stvarati (i kasnije uređivati) uživo, u stvarnom vremenu. I sabljasta i rotirajuća kontrola su osjetljive na dodir za brzo aktiviranje. Šest gumba za automatizaciju omogućuje vam deaktiviranje/aktiviranje automatizacije, postavljanje načina snimanja ili prikaz krivulja automatizacije.

Postavke slušanja
Tu je i fleksibilni odjeljak za praćenje koji vam omogućuje prebacivanje, na primjer, između slušanja u slušalicama, korištenja bliskog ili glavnog monitora, do 3D formata. Konzola vam omogućuje brzo prebacivanje između izvora signala za sabirnicu za slušanje, podešavanje razina i talkback funkcija (zahtijeva Fairlight Audio Interface). Naravno, izlaz se također može brzo isključiti (Dim) ili utišati (Mute).

HDMI pregled
Ako na konzolu spojite HDMI monitor, dobit ćete vizualnu povratnu informaciju s postavkama cijele konzole. Prikazat će se informacije o razinama kanala kao i sučelje ekvilizatora, kompresora i drugih dodataka. Dakle, ne morate otvarati druge prozore koji bi se preklapali s vremenskom trakom projekta. npr. čim počnete uređivati parametre ekvilizatora, njegovo sučelje će se odmah automatski pojaviti. Automatski se prikazuju parametri sabirnice, sekcije trake kanala itd. Nema potrebe ništa konfigurirati, spojite HDMI monitor i odmah radite!

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Kontrolori
PRIBOR (2)

PRIBOR (2)

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
349 €
Na lageru > 5 kom

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio verze s USB donglem

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
349 €
Na lageru > 5 kom