Fujifilm INSTAX WIDE 400 CAMERA

INSTAX WIDE 400 najnovija je verzija analogne instant kamere u popularnom WIDE formatu , koja je dvostruko šira od Instax MINI filma, tako da s njom možete otkriti sve širokokutno . Ima novi dizajn, jednostavno rukovanje, poboljšano tražilo, ručicu samookidača i nekoliko načina snimanja…

Više informacija

Istražujemo / pišite za dostupnost
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

INSTAX WIDE 400 najnovija je verzija analogne instant kamere u popularnom WIDE formatu , koja je dvostruko šira od Instax MINI filma, tako da s njom možete otkriti sve širokokutno . Ima novi dizajn, jednostavno rukovanje, poboljšano tražilo, ručicu samookidača i nekoliko načina snimanja . Idealan je za grupno fotografiranje vjenčanja i zabava, pejzaža i prekrasnih prirodnih krajolika . Zahvaljujući ugrađenom biraču samookidača i dodacima za podešavanje kuta kamere, vaše će fotografije biti lagane čak i bez stativa.

Što se tiče novog izgleda , japanski proizvođač FUJIFILM dao je Instax WIDE 400 zaobljeniji, robusniji izgled u modernom stilu . WIDE 400 dolazi u svježoj, nenametljivoj zelenoj boji koja ovaj instant fotoaparat čini još impresivnijim . Sama kamera ima dimenzije 162 x 98 x 123 mm , što je čini najvećom Fujifilmovom instant kamerom, ali je relativno lagana, teži samo 616 g .

WIDE400-tajmer

Za savršeno iskustvo analognog snimanja, na prednjoj strani fotoaparata nalazi se zasebna poluga samookidača . Okretanjem regulatora možete postaviti funkciju samookidača na četiri, šest, osam ili deset sekundi , što je naznačeno postupnim paljenjem LED dioda . Nakon pritiska na okidač počinje odbrojavanje i LED diode se postupno gase. Samookidač je praktičan ne samo za grupne snimke, već i za snimanje selfieja te kada koristite kameru na stativu. No, tronožac vam neće uvijek trebati, jer novost je i remen s dvije podesive noge . Ove nožice klize ispod kamere u prilagođeni prostor i omogućuju podešavanje dviju visina kamere za optimalne kutove snimanja .

WIDE400-kut

Fotoaparat Instax WIDE 400 zadržao je mnoge značajke svog prethodnika , poput produžnog objektiva s fiksnom žarišnom duljinom od 95 mm i dodatkom za makro fotografiju s udaljenosti od 40-50 cm od fotografiranog objekta. Također , prebacivanje između Normal i Landscape načina fokusa , što je pogodno za snimanje scena na udaljenosti većoj od 3 metra, vrši se rotiranjem leće kao i prije.

Poboljšano optičko tražilo s povećanjem od 0,37x prikazuje granične linije za normalne i pejzažne snimke i ciljnu točku za snimke izbliza . Obje su linije dizajnirane kako bi olakšale postizanje savršene kompozicije prilikom snimanja kroz tražilo.

WIDE400-tražilo

WIDE 400 opremljen je automatskom kontrolom ekspozicije i bljeskalice , tako da nema potrebe ništa postavljati ili podešavati kontrole. Samo pokažite i kliknite. Svaki put dobiješ odličan pogodak .

Parametri

Parametri

Proizvođač: Fujifilm
Kategorija: Insta