Manfrotto 290 Xtra aluminijski tronožac s kompletom

Savršena glava za stativ za početnike. 290 Xtra aluminijski komplet tronožaca s 3 dijela i kuglastom glavom sadrži sve što vam je potrebno u jednom praktičnom setu. Ovaj pametni komplet s glavom za tronožac dizajniran je prema profesionalnim standardima. Pobrinut će se i za najzahtjevnije situacije. Izrađen je od izdržljivog, ali laganog aluminija, pa ga je…

Više informacija

Poseban događaj: -21%
209 € 166.1 € s PDV-om 132.88 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Savršena glava za stativ za početnike. 290 Xtra aluminijski komplet tronožaca s 3 dijela i kuglastom glavom sadrži sve što vam je potrebno u jednom praktičnom setu. Ovaj pametni komplet s glavom za tronožac dizajniran je prema profesionalnim standardima. Pobrinut će se i za najzahtjevnije situacije. Izrađen je od izdržljivog, ali laganog aluminija, pa ga je lako nositi i vrlo je stabilan.

Tronožac s 3 dijela s aluminijskim cijevima posebno je dizajniran da može raditi pod pritiskom i pružiti maksimalnu stabilnost bez obzira na zahtjeve snimanja. Aluminijski držači za noge drže sve čvrsto na mjestu i mogu se po potrebi prilagoditi za povećanje napetosti. Ova funkcija radi čak i nakon teške uporabe, što produljuje vijek trajanja postolja. Noge možete lako namjestiti u 4 kuta. Kutni položaj nogu omogućuje slobodu kretanja, a središnji stup omogućuje širi raspon visina.

Ostale izvrsne značajke uključuju gumene noge koje vam pružaju maksimalno prianjanje u svim vremenskim uvjetima i središnju kuglastu glavu. To ga čini stativom s punom glavom. Kuglasta glava ima veliki sferni pokret, plus ploču za brzo otpuštanje. Lako se možete prebacivati iz jednog ugla u drugi tijekom rada. Na taj ćete način moći brzo i učinkovito snimiti nove slike. Kako bi život bio još lakši, dolazi s vlastitom torbom za rame izrađenom po mjeri. MK290XTA3-BH dolazi s kuglastom glavom 496RC2.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Noge
PRIBOR (2)

PRIBOR (2)

Manfrotto 030-14 šesterokutna adapterska ploča normalna s 1/4" vijkom

  • -19 %
Poseban događaj: -19%
Ploča s vijkom 1/4''. Ključna svojstva Brzo otpuštajuća šesterokutna ploča
25.04 €
31 €
Na lageru 2 kom

Manfrotto MOVE Quick release sustav

MOVE je prvi sustav za brzo prebacivanje koji pomaže povećati tempo seta i olakšava
108 €
Na lageru 2 kom