Manfrotto XPRO video monopod s 4 odjeljka i glavom s tekućinom

"Novi XPRO Monopod Aluminium je monopod od 4 dijela s fluidnom video glavom, dizajniran da zadovolji sve snimatelje koji koriste visinu monopoda da dosegnu iznad glava gomile i postignu širok raspon kutova.

Više informacija

Poseban događaj: -15%
359 € 304.93 € s PDV-om 243.94 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

"Novi XPRO Monopod Aluminium je monopod od 4 dijela s fluidnom video glavom, dizajniran da zadovolji sve snimatelje koji koriste visinu monopoda da dosegnu iznad glava gomile i postignu širok raspon kutova.

Ove vrhunske Manfrotto noge nasljeđuju savršenu kombinaciju krutosti i sigurnosnog zaključavanja iz niza stativa kao što su kolekcije 190 i 055.

Ovaj monopod opremljen je kompletnom Manfrotto fluidnom bazom (MVMXPROBASE) s inovativnim FLUIDTECH sustavom, što Manfrotto XPRO Monopod + čini prvim te vrste na tržištu koji nudi 3D fluidnost. FLUIDTECH video baza omogućuje savršenu fluidnost snimanja, naginjanja i okretanja za širi raspon perspektiva. Tri teleskopske noge olakšavaju nošenje. Nove aluminijske D-cijevi značajno poboljšavaju otpor rotaciji kroz monopod, kopirajući tako brze pokrete snimatelja. U kombinaciji s funkcijom Quick Power Lock (QPL) koja zaključava polugu na ravnoj strani monopoda, eliminira sve neželjene trzajne pokrete.

Novodizajnirani grijač za stopala jamči izvanredno držanje i potpunu kontrolu nad snimkom uz posebnu verziju uspješne Manfrotto 500 video glave

MVMXPRO500 koristi snažni sustav balansiranja MVH500AH za upravljanje težom opremom kao što su izmjenjivi objektivi, sa širom platformom za podršku HDSLR kućištima. Izuzetno je lagan i kompaktan pa ga nećete ni primijetiti u torbi, ali uvijek možete računati na to da nosi do 5kg. Kombinacija fluidnosti koju osigurava glava od 500 i baza FLUIDTECH čini ga savršenim kompletom za zahtjevne snimatelje koji trebaju pametnu, brzu i jednostavnu podršku za profesionalni video. Videokamera se brzo postavlja odozgo, zahvaljujući dostupnoj bočnoj bravi, i toliko je sigurna da sekundarna brava više nije potrebna.

MVMXPRO500 ima jedan Easy Link 3/8" konektor za spajanje vanjskog monitora ili drugog pribora i dolazi s Manfrotto 500PLONG pločom video kamere.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Stativi

Main parameters

MaterialAluminij
TypeMonopod
Spacer typeBez odstojnika
Tripod Load capacity7kg