Moment Case for iPhone 13 Pro Max - Compatible with MagSafe (Indigo)

58 € s PDV-om 46.4 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 5 kom
Praha 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Izrađene od vrhunskog polikarbonata sa suptilnom teksturiranom završnom obradom, ove tanke i vrhunske maske za telefon nude i dodirni užitak i otporan na klizanje. Projektirani da zaštite vaš uređaj od padova s ​​visine do 6 stopa, imaju unutarnju geometriju koja apsorbira udarce i rebraste okvire koji odbijaju udarne sile. Kompatibilni s MagSafe tehnologijom, imaju (M)Force magnetni niz za poboljšanu magnetsku snagu i podržavaju Qi bežično punjenje. Dodatno, ove futrole prihvaćaju leće i filtre Momentove M-serije (dostupni zasebno) i imaju praktičan dodatak za remen za ručni zglob za dodatnu sigurnost (remen za ručni zglob prodaje se zasebno).

  • TANKA I VRHUNSKA: Izrađena od vrhunskog polikarbonata i blago teksturirane, ove futrole dobro leže u ruci i osiguravaju da neće skliznuti.
  • ZAŠTITA: Ocijenjene za padove s visine do 6 stopa, ove futrole uključuju dodatnu unutarnju geometriju za ublažavanje udaraca za zaštitu vašeg telefona. Niz rebara okružuje telefon i posebno su dizajnirani za usmjeravanje sile od uređaja tijekom udarca. Ostavljamo vam čak i prostora da nanesete zaštitu za zaslon, dajući vam dodatnu udobnost.
  • KOMPATIBILNO S MAGSAFEOM: Uključuje naš vlastiti, ugrađeni (M)Force magnetski niz koji pruža dodatnu magnetsku snagu. Ova je torbica kompatibilna s MagSafeom, Moment držačima za MagSafe i Qi bežičnim punjenjem.
  • KOMPATIBILNO S LEĆAMA I FILTRIMA SERIJE M (prodaju se zasebno): Dodajte naš nastavek za objektiv Moment M-serije ili naš filtar za objektiv od 67 mm Moment M-serije da dodate neke leće ili filtre u svoju kutiju.
  • PRIJATELJSTVO ZA TRAKU ZA ZPEĆE (prodaje se zasebno): uključujemo siguran nastavak za remen za ručni zglob jednostavan za korištenje na dnu kućišta tako da na svoj telefon možete pričvrstiti bilo koju traku za ručni zglob.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Moment
Kategorija: Oprema za mobitele

Blog i novosti

Datum: 28. 12. 2023, Kategorija: Blog

Server letemsvetemapplem.eu se podíval na zoubek populárnímu mobilnímu příslušenství Moment, celý článek zde:…