Roland Go: Mikser Pro-X

Kompaktni mikser za pametne telefone i tablete!

Više informacija

Istražujemo / pišite za dostupnost
Dostupnost
na upit

Prikaži svu dodatnu opremu

Opis proizvoda

Opis proizvoda

Kompaktni mikser za pametne telefone i tablete!

Vaš zvuk je bitan
Ako stvarate glazbene videospotove, webcastove, podcastove ili live streamove pomoću telefona ili tableta, potreban vam je GO:MIXER PRO-X. Kvaliteta zvuka može utjecati na vašu prezentaciju, a ako želite stvarno impresionirati i zaokupiti publiku, mikrofon ugrađen u vaš uređaj neće biti dovoljan. Uz GO:MIXER PRO-X možete spojiti i miksati do sedam ulaznih audio izvora studijske kvalitete – tako da ćete uvijek zvučati izvrsno gdje god se nalazili.

Zvuk koji znači posao
Dok gledatelji mogu tolerirati lošu kvalitetu videa, odmah će vas isključiti lošim zvukom. U svoj posao ulažete puno truda, pa ga nemojte pokvariti lošim zvukom. Koristite svoj telefon/tablet s njegovim izvrsnim video značajkama i prepustite GO:MIXER PRO-X miksanje zvuka u vrhunskoj kvaliteti. Kakav god sadržaj kreirali, GO:MIXER PRO-X vam omogućuje da pokažete svoju kreativnost u punom sjaju.

Zvuk visoke kvalitete na bilo kojoj platformi
GO:MIXER PRO-X radi s vašim omiljenim servisima za strujanje kao što su YouTube, Zoom, Instagram i TikTok tako da ćete zvučati sjajno svaki put kada idete uživo.

Igrajte solo
GO:MIXER PRO-X jednostavan je za korištenje, čak i ako ste sami na nastupu. Ima sve potrebne ulaze za glas, glazbeni instrument ili oboje. Glasnoća i druge kontrole jasno su označene i lako ih je pronaći, čak i ako ste trenutno raspoloženi i samo to osjetite. A uz Loop Back možete jednostavno snimati izvedbe s pjesmama iz glazbene biblioteke vašeg uređaja.

Igrajte se s drugima
Ako nastupate s drugim glazbenicima, GO:MIXER PRO-X će vas podržati. Uz svestrane ulaze, možete spojiti gitaru ili bas, XLR mikrofon, mono/stereo instrument i dva linijska uređaja za miješanje i snimanje izvedbe na licu mjesta.

Sjajan zvuk nije samo glazba
Svaka publika će cijeniti dobar i čist zvuk. Pomaže u prenošenju vaše poruke i čini vašu prezentaciju privlačnijom. GO:MIXER PRO-X s XLR mikrofonskim ulazom i kompaktnom veličinom poboljšava podcaste, intervjue, online lekcije, video pozive i više. Priključak za slušalice podržava čak i drugi ulaz za mikrofon, tako da možete dodati dodatni glas pomoću mikrofona naglavne slušalice ili slušalica pametnog telefona.

Pridružiti
GO:MIXER PRO-X dolazi s kabelima potrebnim za povezivanje s većinom iOS ili Android mobilnih uređaja. Povežite se digitalno s uređajima s USB-C ili Lightningom ili analogno s TRRS kabelom.

Stvarajte bilo gdje
Kompaktan i iznimno prenosiv mikser GO:MIXER PRO-X dizajniran je za stvaranje u pokretu. Napajajte ga s mobilnog uređaja ili koristite baterije za više od četiri sata rada. Osim što pruža iznimnu kvalitetu zvuka za video i live streamove, GO:MIXER PRO-X također se ističe kao audio sučelje za glazbene aplikacije kao što su Zenbeats ili GarageBand, a odlično radi i kao prijenosni samostalni mikser za vježbanje i izvođenje.

Provjerena Roland kvaliteta
Skoro 50 godina, Rolandovi inovativni multimedijski proizvodi i elektronički glazbeni instrumenti nadahnjuju pionire kreatore diljem svijeta. GO:MIXER PRO-X nastavlja ovu dugogodišnju tradiciju i pruža kvalitetno rješenje za potpuno iskorištavanje vašeg kreativnog potencijala.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Roland
Kategorija: Mikseri
PRIBOR (6)

PRIBOR (6)

Sennheiser MK 4

  • -10 %
Poseban događaj: -10%
MK 4 kondenzatorski mikrofon s velikom dijafragmom dizajniran je za profesionalnu
323 €
358 €
Na lageru 2 kom

Sennheiser e906

  • -13 %
Poseban događaj: -13%
Superkardioidni mikrofon e 906 posebno je dizajniran za kombinacije, ali također
177.66 €
204 €
Na lageru 1 kom

Neumann TLM 102 BK

  • -15 %
Poseban događaj: -15%
Manje dimenzije mikrofona pridonose iznimno kompaktnom izgledu koji se ipak uklapa
609.86 €
719 €
Na lageru 1 kom

Neumann TLM 102

  • -15 %
Poseban događaj: -15%
Manje dimenzije mikrofona pridonose iznimno kompaktnom izgledu koji se ipak uklapa
609.86 €
719 €
Na lageru 1 kom

Lewitt LCT 240 PRO

Lewitt LCT 240 PRO je studijski kondenzatorski mikrofon s kardioidnim karakteris
Istražujemo / pišite za dostupnost

Lewitt LCT 441 FLEX

Lewitt LCT 441 FLEX je svestrani kondenzatorski mikrofon velike dijafragme s promjenjivim
499 €
na upit