Unificirana osnovna ploča drvene kamere (Sony FX9, FS7, Canon C300 Mk. II)

Unified Base Plate (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je baza za brzo otpuštanje koja pruža laganu potporu šipke od 15 mm na ispravnoj visini leće. Šipke promjera 15 mm idu naprijed prema natrag i imaju dva vijka za zaključavanje sa svake strane. Osnovna ploča brzo se oslobađa na dva načina, dajući korisniku mogućnost da uzme…

Više informacija

619 € s PDV-om 495.2 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Unified Base Plate (Sony FX9, FS7, FS7mkII, Canon C100mkII, C300mkII, C100, C300, C500) je baza za brzo otpuštanje koja pruža laganu potporu šipke od 15 mm na ispravnoj visini leće. Šipke promjera 15 mm idu naprijed prema natrag i imaju dva vijka za zaključavanje sa svake strane. Osnovna ploča brzo se oslobađa na dva načina, dajući korisniku mogućnost da uzme lagane šipke od 15 mm ili ih ostavi.

Kako biste uklonili kameru i ostavili LW šipke od 15 mm, otpustite desni bočni vijak, gurnite kameru malo unatrag i podignite je ravno prema gore. Lastin rep pričvršćen na dno kamere oblikovan je kao švicarski ARCA standard, koji se može integrirati s mnogim proizvodima trećih strana. Osim toga, na dnu se nalaze 1/4-20 rupe s navojem za moguće pričvršćivanje na kardanske stabilizatore ili ploče stativa. Tu je i okomita rupa na ovom vrhu lastinog repa za šipku od 15 mm koja se može koristiti za podupiranje nožice adaptera objektiva izravno ispred kućišta fotoaparata. Primjer bi bio Sony FS7 koji koristi Metabones Canon EF adapter. Gornji lastin rep bi se postavio kroz okomitu rupu šipke od 15 mm prema naprijed, a Unified Lens Adapter Support Kit bi se ugradio i zavrnuo u Metabones potpornu stopu.

Dno osnovne ploče sastoji se od donjeg brzog lastinog repa koji ima rupe s navojem 1/4-20 i 3/8-16 za montažu na tronošnu ploču ili standardnu ARRI premosnu ploču kao što je Unified Bridgeplate (19 mm) ili Unified Bridgeplate (15 mm Studio). Kako biste skinuli kameru s isporučenog Lower Quick Dovetaila i sa sobom ponijeli lagane šipke od 15 mm, otpustite lijevi vijak, gurnite osnovnu ploču malo unatrag i podignite je. Ova radnja otkriva integriranu ARRI lastin rep rupu na donjoj strani, koja se može pričvrstiti izravno na bilo koji 2060 lastin rep, sigurnosni lastin rep ili nosače za rame.

Za mogućnosti montaže kompatibilne s VCT-14, Unified Baseplate može se pričvrstiti na Unified VCT klinastu ploču, pružajući jednostavnu opciju protuutega za montažu na ruku. Zatim se može pričvrstiti na Unified VCT-14 ploču stativa, koja se pričvršćuje na glavu stativa.

Dodatni unificirani donji brzi otključači mogu se kupiti za pričvršćivanje na kardane, krakove, dizalice itd., omogućujući brze i ponovljive prijelaze između kamera.

** Unified Baseplate kompatibilna je unatrag s našim originalnim Quick Dovetailom (standardnim) i Quick Dovetailom (DSLR, velikim) **

Sadrži:
(2) 1/4-20 vijak niskog profila
(2) 3/8-16 vijak niskog profila

Tehnički podaci:
Težina: 362,8 g (0,8 lbs)
Dimenzije: 50,8 x 152,4 x 152,4 mm (2 x 6 x 6 inča)

Parametri

Parametri

Proizvođač: Wooden Camera
Kategorija: Tronožne ploče